Jump to content

Photo

Disconnection problem.


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Adrazelle

Adrazelle

    Phantom School Student

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 160 posts
  • LocationPh | Illinois
  • IGN:Adrazelle

I have disconnection problem that started last week. I opened 3~4 clients. After playing /afk drilling, they get dc for about 10 mins in game. They don't dc together. The first client (that I log-in first) will dc then after around 5 mins the 2nd one will dc and after few minutes the 3rd client, and so on. It's so annoying to relog-in again with my main acc having driller boy, it's such a waste  :(

 

What I tried:

* I tried opening 1 client ONLY, still gets dc.

* Resetting routers (btw, I have 3 different routers but still they get me dc)

* Reinstalling the game, still dc.

* I tried playing TO on 3 different PCs, still dc.

* Tried different maps (blooming cora, mega, gate to vamp, megalo land, oops wharf, etc) - still dc 

* tried the Leatrix thing, still dc

* reading forums about dc problems, nothing helps.

* Tried turning OFF my antivirus

* Tried changing trickster.bin to trickster.exe

 

 

- my net is stable, tried ping test on command prompt. please help, I'm not good on technical, computer thingy. 

- Thought of quitting cause of dc, won't let me play for longer minutes/hours  :unsure: I can't even PLVL @gate  wasted my booster huhu

 

HELP T_T I want to play TO  :(

 

 

 


jtrno7.gif Be positive. You got this.


#2
Mizzo

Mizzo

    Selfie Princess 2016 & Game Moderator

  • Moderators
  • 384 posts
  • LocationMissouri
  • IGN:[Mod]Mizzo
  • Class:Duelist
  • Level:400

Hello Dear,

 

Have you set your compatibility to run as administrator?

Please right click on your splash. Go to properties and set compatibility mode.

It will look like this: Then Click okay. A shield icon should be present if you set it properly.

2exaoop.jpg

 

Tell me if this works!

-Mizzo

 


Posted Image Go Go Harkon Rangers!

#3
Adrazelle

Adrazelle

    Phantom School Student

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 160 posts
  • LocationPh | Illinois
  • IGN:Adrazelle

Hello Dear,

 

Have you set your compatibility to run as administrator?

Please right click on your splash. Go to properties and set compatibility mode.

It will look like this: Then Click okay. A shield icon should be present if you set it properly.

2exaoop.jpg

 

Tell me if this works!

-Mizzo

 Hello Mizzo,

 

This is my splash properties. It was already like this when I checked it. I did not change anything.

 11tvte8.jpg

 

but my splash icon doesn't have a shield thingy. ngc0ic.jpg


jtrno7.gif Be positive. You got this.


#4
Ryuuku

Ryuuku

    Oops Wharf Explorer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 108 posts
  • LocationSouth East Asia
  • IGN:RyuukuX
  • Class:Pirate
  • Level:2xx

Try changing your DNS address to 8.8.8.8 and 8.8.4.4



#5
Adrazelle

Adrazelle

    Phantom School Student

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 160 posts
  • LocationPh | Illinois
  • IGN:Adrazelle

Try changing your DNS address to 8.8.8.8 and 8.8.4.4

 

tried. still DC :(


jtrno7.gif Be positive. You got this.


#6
Tenma ☆ Watanabe

Tenma ☆ Watanabe

    Rose Garden Explorer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 615 posts
  • IGN:Tenma
  • Class:
  • Level:Watanabe
I'm not 100% this would work nor I recommend you to do this cuz it's kinda risky?

But try to use a legitimate VPN and connect to a network somewhere close to the host server of the game(which is in canada). If it the lag does stop. Then congrats c:

But still consider the other incomming suggestions before you could take mine.

Goodluck! ^~^

BRUhmQq.gif